benji

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by benji

  1. My credit card has been charged twice for my single corporation's T2 return. Please refund the second amount. Here's what happened: I entered all my corporation's tax info in the interview screens, no problems. I went to the "view full return" page, which directed me to the payment page. I entered my credit card details, clicked submit, and the website said "processing...." Then, the site went to an error page: "Oops, something went wrong...." My choices were "go back" or "login", so I went back - thinking that maybe I entered a wrong number in my credit card info, or something similar. I went back to the payment screen, and entered my credit card details for a second time. Once again, it said "processing...", then went to the same "Oops, something went wrong" error screen. This time, I went back to my tax info screens, and this time when I navigated to the "view full return" page, I could see my full return and had the option to file online - so it was obvious that a payment had gone through. I see on my credit card statement that I've been charged the full amount twice, in two separate transactions. I tried submitting a help request via the online form - I did this two days ago, from two different browsers. I haven't received any reply - not even the automated response that I'm supposed to get within 15 minutes. It's not in my junk email. Please refund the second charge. I would also like to have a receipt for the payment (the legitimate single payment that is valid). I can't find anywhere on the site where I can see my account payment history or download a receipt.
  2. benji

    Receipt for UFile T2

    How can I get a receipt for my online payment for UFile T2? I never got any email confirmation after paying, and I can't find anywhere on the website where I can see my payment history or download a receipt.
  3. benji

    Credit card charged twice

    Please tell me how I contact the UFile support group. As noted above, before starting this thread, I tried submitting a help request via the online form - I did this a few days ago, from two different browsers. I haven't received any reply - not even the automated response that I'm supposed to get within 15 minutes. It's not in my junk email.